Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές μετρητοίς. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το kentro-sompas.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται και με Φ.Π.Α, και στην περιγραφή του κάθε προϊόντος, και με, και χωρίς Φ.Π.Α.

Σε περίπτωση που επιλέξετε προεξόφληση (τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική) η εξόφληση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή θα ακυρώνεται. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος μετράται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποτέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με mail, φαξ ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ:GR1301 4060 2060 2002 3300 0 1633

Λογαριασμός : 6020 0233 0001 633

Δικαιούχος : Φυλακτοπούλου Δέσποινα

  1. Πιστωτική Κάρτα

​Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express (Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.)

  1. Αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Courier για συγκεκριμένα προϊόντα κατόπιν ερωτήσεως.

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής καταβάλλεται στην Courier την στιγμή της παραλαβής.

Η αποστολή με αντικαταβολή Courier είναι διαθέσιμη μόνο για προίόντα με μικρό όγκο.

Λόγω του ότι ορισμένες φορες ο παραλήπτης ξεχνά να παραλάβει την παραγγελία του, με αποτέλεσμα τα προϊόντα να αποστέλλονται και να επιστρέφονται , στην περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να καταθέσετε μία προκαταβολή 15 ευρώ.

  1. Με επίσκεψη στην φυσική μας έδρα (Μωραιτοχώρι Σάμου, Σάμος) ή στις αποθήκες μας, (κατόπιν συνεννόησης μαζί μας / Μάνδρα Αττικής, θέση Βαλαρια-Ντρασεζα. Ωράριο λειτουργίας καταστήματος : Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 08:30-14:30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:30-14:30 και 18:00-21:00.

Η επιχείρησή μας λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση: Δέσποινα Φυλακτοπούλου, Μωραϊτοχώρι Σάμου, Α.Φ.Μ 062622550, ΔΟΥ Σάμου, τηλ. & fax 2273400125, κιν. 6907604595 “