ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου είτε μέσω Courier είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας κατευθείαν στην διευθυνση που επιθυμείτε, από τις κεντρικές μας αποθήκες στη Μάνδρα Αττικής. Για όλες τις άλλες χώρες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερωσουμε για το κόστος αποστολής. Για αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Τρόποι και κόστος αποστολής

  1. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για τα προϊόντα που η συσκευασία τους ξεπερνά τις διαστάσεις 20x20x10cm. η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία.

Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για τον τελικό προσδιορισμό των μεταφορικών. Όλες οι τιμές που δίνονται πιο κάτω είναι “κατά μέσο ‘ορο” και πιθανόν να διαφέρουν ελάχιστα απο τα μεταφορικά κατα τη στιγμή της παραγγελίας.

Με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής.

Η παράδοση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές είναι “παράδοση επί πεζοδρομίου” – δηλαδή όχι σε όροφο ή σκαλοπάτια. Για οποιοδήποτε άλλο χώρο, κατόπιν συμφωνίας.

Εαν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες της εκάστοτε μεταφορικής εταιρειας στην πόλη σας. Έτσι το κόστος των μεταφορικών θα είναι χαμηλότερο. Εντός της Αττικής η παράδοση των προϊόντων ειναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία είναι άνω των 500 ευρώ (ισχύουν γεωγραφικά όρια) και γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών από την πληρωμή και επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για παραγγελίες κάτω από 500 ευρώ, το κόστος αποστολής θα είναι 20 ευρώ (ισχύουν γεωγραφικά όρια). Για πελάτες υπόλοιπης Ελλάδας – δωρεάν παράδοση σε πρακτορεία Αθηνών για όλα τα προϊόντα, σε 3 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή και επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού παραλήπτη.

Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον τελικό παραλήπτη και καταβάλλονται από τον ίδιο κατά την παραλαβή, εκτός από την περιπτώση ειδικής συμφωνίας. Το kentro-sompas.com δεν υποχρεούται σε έκδοση παραστατικού για το κόστος αποστολής και επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του. Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού παραλήπτη. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται με τέτοιο τροπο ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος ελέγξτε το προσεκτικά παρουσία της μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση ζημιάς υπεύθυνη για την αποζημίωση είναι η μεταφορική εταιρεία η οποία το παρέλαβε σε άριστη κατάσταση και οφείλει να το παραδόσει σε εξίσου καλή.

2. Αποστολή με Courier
Αποστολή με Courier γίνεται για προίόντα με διαστάσεις έως 20x20x10cm.
Τα έξοδα αποστολής θα είναι 20 ευρώ.

(το κόστος των μεταφορικών δεν περιλαμβάνει δυσπρόσιτες περιοχές)

3. Παραλαβή από το κατάστημα μας ή τις κεντρικές μας αποθήκες
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τη φυσική μας έδρα κατά τις ώρες λειτουργίας, καθώς επίσης από τις κεντρικές μας αποθήκες κατόπιν συνεννόησης.

Χρόνος αποστολής
Ο χρόνος αποστολής είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής και επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της courier ή της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές και την Κύπρο. Η παράδοση πιθανόν να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την courier μεταφορική ή να χρειαστεί να πάει ο ίδιος ο πελάτης στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις από τις εταιρείες μεταφορών ή courier.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζι μας,  για να σας ενημερώνουμε για τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μεταφορών και courier της περιοχής σας. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε κάθε στιγμή την πορεία της αποστολής σας.

Ασφάλεια Αποστολής
Οι συσκευασίες και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται από τα εργοστάσια κατασκευής είναι τέτοια, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια του προϊόντος. Εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά βρίσκονταν στην αποθήκη μας. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθυνη και για λογαριασμό του τελικού αγοραστή.

Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός των προκαθορισμένων χρόνων, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.