Από την εικόνα του λογότυπου μας κρατήσαμε τη θαλπωρή και αναβαθμίσαμε την εστία, προσφέροντας ποιοτικά και αξιόπιστα ενεργειακά τζάκια. Άκρως εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, πλήρη κάλυψη σε ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και αναλώσιμα, δοκιμασμένα προϊόντα και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Θέλουμε να ζεστάνουμε όχι μόνο τα σπίτια, αλλά και τις καρδιές των συμπολιτών μας.

Στα ενεργειακά τζάκια, εξαιτίας της κατασκευής τους αλλά και του υλικού τους, η απόδοση τους φτάνει το 75-85%. Τα ενεργειακά τζάκια SALGUEDA και METLOR διατίθενται στην αγορά μέσω πιστοποιημένων συνεργατών. Καλό είναι, προτού να προβείτε στην αγορά προϊόντων salgueda και metlor, να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό εισαγωγέα – αντιπρόσωπο των εργοστασίων αυτών στο τηλέφωνο 2273025174. Έτσι είστε σίγουροι ότι αγοράζετε από πιστοποιημένο συνεργάτη και ότι θα έχετε πλήρη κάλυψη σε θέματα εγγυήσεων, ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης.

Υψηλή θερμική απόδοση και ελεγχόμενη κατανάλωση ξύλου. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν τα ενεργειακά τζάκια να υπερέχουν έναντι των παραδοσιακών και να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Οι Εστίες στα ενεργειακά τζάκια είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο που αξιοποιούν το 70-90% της θερμογόνου απόδοσης του ξύλου. Έναντι μόλις 10%-15% ενός συμβατικού. Αυτό σημαίνει ότι μία καλή εστία ενεργειακού τζακιού καταναλώνει 4 – 6 κιλά καυσόξυλα την ώρα. Δηλαδή 40 – 50 κιλά την ημέρα ή 7 τόνους καυσόξυλων για όλο το χειμώνα.

Η καύση που γίνεται εντός της Ενεργειακής Εστίας είναι τελείως διαφορετική από ότι στο παραδοσιακό Τζάκι. Όλη η θερμότητα μένει στην Εστία. Δηλαδή μέσα στο χώρο που θέλουμε να ζεστάνουμε και δεν μας φεύγει αμέσως στην ατμόσφαιρα μέσα από τη καμινάδα. Σε περίπτωση που επιθυμούμε θέρμανση όλων των χώρων του σπιτιού μπορούμε να στραφούμε στην επιλογή των υδραυλικών ενεργειακών τζακιών. Πρόκειται για ενεργειακά τζάκια τα οποία διοχετεύουν την ενέργεια που παράγεται από την καύση των ξύλων στο δίκτυο θέρμανσης του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο, παρέχεται θέρμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού όπου υπάρχουν θερμαντικά σώματα.